Böjte Csaba Testvérrel a Kisíratosi Pió Atya Gyermekotthonban

nike romaleos ii power lifting cheapbestselected.com
New Balance China Fake 580 MRT580DD click here now
Adidas Adizero Three Stripe Life, Adidas Adizero 8. 0 3 Stripe Life adidas adizero three stripe life, adidas adizero 8. 0 3 stripe life

dscf8912.jpg

Dévai Szent Ferenc Alapítvány által működtetett
Pió Atya Gyermekotthon meghívására látogattunk el Kisíratosi Gyermekekhez.
A meghívott vendégeknek és támogatóknak Böjte Csaba testvér tartott misét a Gyermek Jézus tiszteletére.

Milyen az én Isten-képem?!

Nagyon fontos az Isten-kép! Milyen Istenhez imádkozom? Úgy érzem, hogy a sok koravén ember szívében egy fáradt, idős, zsémbes Isten-kép trónol! Sajnos a szülők idősek, későn vállalják a gyermekeiket, mindig foglaltak, nyúzottak, morcosak, aggodalmaskodnak, elérhetetlenek a gyerekek számára, és sajnos hűtlenek gyakran a családjukhoz! Ezért a Mennyei Atya képe torzul a mai fiatalok szívében! Természetesen, hogy egy olyan Teremtőt aki fáradt, nyűgös, aki csak a saját dolgával van mindig elfoglalva azt nem tudják szeretni, elfogadni a gyermekek, a fiatalok, de az az igazság, hogy egy ilyen Istenben én sem tudnák hinni!!

dscf8842.jpg

Az az Isten akit én megismertem az évek alatt az fiatal, dinamikus, erős, bátor és vidám!! Jézus számomra a mindmáig munkálkodó Mennyei Atyával a világ javán dolgozó Megváltó, aki mellé jó odaállni, aki érti a viccet és aki maga is vidám, életerős, lendületes, aki nem borul ki zsémbesen minden kis hibán, nem fordít hátat hűtlenül, duzzogva nekünk! Jézus egy jó fej, jó hozzá, az Ő baráti köréhez tartozni!! Nagyon fontosnak tartom, hogy a hamis, fáradt, beteg Isten-kép helyett, gyermekeink szívébe a valós, mosolygós, bizakodó, jóságos Isten-képet helyezzünk,!

Szeretettel, Csaba t.

Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van,
az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan odaállnak mellé.
"Böjte Csaba t."

dscf8814.jpg

dscf8844.jpg

dscf8827.jpg

dscf8870.jpg

dscf8840.jpg

dscf8852.jpg

dscf8849.jpg

20140602_190913.jpg

20140602_192453.jpg

dscf8829.jpg

BugyinszkiTamás
elnök
Békéscsabai Városi Polgárőrség